Melontaretket

Melonta on hieno liikuntamuoto, joka sopii kaikille. Suosittu alkeiskurssimme on helppo tapa aloittaa uusi harrastus! Sen jälkeen voit jatkaa tekniikkakursseilla, retkillä - merellä, järvillä ja koskissa. Retkillä tutustumme mm. Raahen saaristoon, Perämereen sekä Pohjois-Pohjanmaan järviin ja jokiin.
Vuokraamme myös kajakkeja Pikkulahden melontakeskuksessa. Vuokrausinfon löydät vuokravälineet -osiosta.
Kurssit alkavat toukokuussa ja kesän aikana on tarjolla paljon erilaisia retkiä ja kursseja, sekä vasta-alkajille, että kokeneemmille melojille. Kurssiesittelyt omalta sivultaan. Paitsi, että järjestämme retkiä ja elämyksiä, harrastamme myös kaikki itse melontaa ja tarkoituksemme on jakaa tietoja ja taitoja melonnasta, sekä edistää melonnan harrastamista.
Melontatietoutta löytyy Interneistä useasta paikasta. Luotettavaa ja laadukasta tietoutta löytyy luonnollisesti Suomen Melonta- ja Soutuliitto -sivulta.
Melonta sopii mainiosti myös erilaisille ryhmille ja yhdistyksille, sekä yrityksille kokous- ja työhyvinvointitapahtumana. Räätälöimme juuri teille sopivan paketin, johon ryhmän oma ohjelma voidaan miellyttävällä ja rennolla tavalla sovittaa mukaan. Jos sinulle tulee mieleen joitain kysymyksiä melontaan ja retkeilyyn liittyen, kysy rohkeasti!

Tuotteita yhteensä 15 kpl

Yö Iso-Kraaselissa

iso-kraaselivkl_2.jpeg&width=400&height=500
Hinta: 70.00 € - 90.00 €