« Takaisin

Tunturivaellus Abisko

Ruotsin suurtunturit veivät minun sydämeni jo vuosia sitten ja me haluamme tarjota saman kokemuksen myös teille. Tällöin voit itse kokea tuntureita, joista Suomessa voi vain haaveilla.

Seikkailu alkaa sunnuntaina 02.04. klo 07.00 Raahesta ja noukimme osallistujat matkan varrelta mukaan. Perillä Abiskon STF.ssä (Svenska Turistföreningen) olemme 02.04. illalla. Reitti seuraa Kungslediä Absiko- ja Alesjärven tunturiasemalle. Kolmantena päivänä teemme retken Alesjauren tunturiasemalta käsin lähituntureile. Neljäntenä ja viidentenä vaelluspäivinä hiihdämme hiukan eri reittiä takaisn Abiskojaureen ja Abiskoon. Matka takaisin Suomeen alkaa lauantaina 08.04.

On huomioitava, vaikka retkellä pärjää normaalilla kunnolla, niin sääolosuhteet saattavat muuttua vuoristo-olosuhteissa nopeasti. Tällöin varusteiden merkitys korostuu. Lista tarvittavista varusteista annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikka: Abisko, SWE

Reitti: Abisko-Abiskojaure-Alesjaure (2 yötä)-Abiskojaure-Abisko. Pituus 70 - 90 km (riippuu päivä retken pituudesta)  Hiihtomatkat 15 - 25 km.

Aika: 02.04.- 08.04.2017

Matkan kesto: 7 päivää, 5 vaelluspäivää

Osallistujamäärä: 3-8 hlö

Oppaat: Pikkulahden Palveluiden oppaat

Palvelukielet: suomi, englanti

Retken vaativuus: Osallistujilta edellytetään aiempaa retkeilykokemusta, säähän sopivaa varustusta, lämmintä makuupussia ja hiihtovälineitä. Muita tarvittavia varusteita on mahdollista vuokrata rajatusti. Kysykää rohkeasti!

Hinta: Puolihoidolla 975 €/ hlö. Omilla eväillä 725 €/hlö. Suomen Ladun jäsenkortilla -5% hinnasta.

Hintaan sisältyy: Opastus, kuljetus reitillä Raahe-Abisko, majoitus STF:n tunturimajoissa ja mahdolliset saunat. Puolihoito; STF:n aamiaiset Abiskossa, illallinen Abiskossa sekä aamiaiset ja päivälliset vaelluksen aikana.

Hintaan ei sisälly: Lounaat, välipalat, teltat, ahkiot, retkikeittimet, hiihtokalusto, makuupussit, vakuutukset, retkeilyvarusteet.


Ilmoittautuminenpalautelomakkeella, puh: +358503707111. Huom! Ilmoittautuminen 06.03.2017 mennessä. 

  • Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 150 €, joka lähetetään laskulla ilmoittautuneille.

  • PERUUTUSEHDOT: Jos peruutus tapahtuu vähintään kuusi viikkoa ennen retkeä, ennakkomaksu palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 1-4 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii 50 % osallistumismaksusta. Peruutuksen tapahtuessa viikkoa ennen retkeä tai lähempänä, järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietojainfo@pikkulahdenpalvelut.fi, puh: +358503707111 - kts Blogi-sivu Abisko - Land of Aurora Borealis