Aktiviteetit

Virkistyspäivä, eräretki, seikkailupäivä, vaellus, melonta vai fatbikeretki ? Oli luontoretkenne tai kaipaamanne ohjelman aihe mikä tahansa, niin saat meiltä juuri siihen sopivan aktiviteetin! Meiltä löytyy useita valmiita erityyppisiä retkiä, mutta pystymme järjestämään nopeasti räätälöidyn tapahtuman juuri sinulle ja ryhmällesi!

Lähiretkeilyä, lumikenkäilyä, kisailuja, kiipeilyä, pilkintää, hiihtoa, frisbee-golfia, kalliolaskeutumista, jousiammuntaa, leirejä, vaelluksia, herkullisia maastoruokia, sekä paljon muuta. Valitse valmis retki tai yhdistele eri elementtejä teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Retki tehdään tarvittaessa juuri sellaiseksi kuin te haluatte. Seikkailua, melontaa, hilpeää liikuntaa, luonnosta nauttimista tai mukavaa, toiminnallista yhdessä tekemistä.

Järjestämme tapahtumat pääasiassa Pohjois-Pohjamanmaalla ja Lapissa. Tulemme sinne missä te tarvitsette toimivaa ohjelmaa!

Näiltä sivuilta löydät esimerkkejä ohjelmistamme. Näitä kaikkea voidaan yhdistellä ja muokata tarpeidenne ja toimintaympäristönne mukaan. Ota yhteyttä tai soita puh: +358503707111, niin suunnittelemme juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan ohjelman.

Melontaretket

Melontaretket
Melonta on hieno liikuntamuoto, joka sopii kaikille. Suosittu alkeiskurssimme on..

Melontakurssit

Melontakurssit
Järjestämme asiakkaillemme ja kaikille melonnasta kiinnostuneille erilaisia melontakursseja..

Kumilautta

Kumilautta
Suositut koskenlaskut Pyhäjoella! Tässä mahtava tilaisuus sinulle, joka olet halunnut..

Vaellukset

Vaellukset
Tältä sivulta löydät erilaisia vaelluksia, joita järjestämme ympäri vuoden.

Voit..

Fatbikeretket

Fatbikeretket
Tule mukaan fatbikeretkelle Raaheen tai Raahen lähiympäristöön.