Kesä

OI0006733.jpg

Melontaretket

Melontaretkemme soveltuvat eritasoisille melojille ja vaeltajille. Retkien kuvaussivuilta näet tarkemmat soveltuvuudet ja kuvaukset retkistä. Voit myös tilata retken kuvaussivulta. Retkemme suuntautuvat Raahen saariston lisäksi ympäri Pohjois-Pohjanmaata, sekä Suomen Lappiin. Katso melontaretket verkkokaupastamme.

Melontakurssit

Melontarkursseja järjestämme sekä vasta-alkajille että jo harrastuksessa pitemmälle ehtineille. Valikoimasta löytyy esim. melontaan tutustumista ("Keskiviikkomelonta"), ohjaajakoulutusta ja vaikka eskimokurssi. Katso melontakurssit verkkokaupastamme.

Vaellukset

Kesävaelluksia löytyy kaikentasoisille vaeltajille, lähiseudulta Lappiin. Retkien sivuilta näet tarkemmat soveltuvuudet ja kuvaukset retkistä. Voit myös tilata räätälöidyn retken. Katso tarjolla olevat vaellukset verkkokaupastamme.

Kumilautta

Vauhdikasta mutta turvallista koskenlaskua on tajolla kumilautalla Pyhänkoskella, Merijärvellä. Kumilauttaretkiä järjestetään jäiden lähdettyä, joten vauhtia on ! Katso tarjolla olevat kumilauttaretket verkkokaupastamme.

Kurssit

Kaipaatko oppia vaelluksille, johonkin tiettyyn lajiin tai "eräjormailuun" ? Katso tarjontamme täältä.

Fatbikeretket

Raahen rannat ja lähiympäriston maastot tarjoavat upean ympäristön läskipyöräilyyn.Katso retket täältä.

Elämykset

Elämyksiä ja toimintaa kesäaikana sekä yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille. Jos et löydä itsellesi sopivaa pakettia valikoimastamme, niin ota yhteyttä niin mietitään teille sopivaa toimintaa! Katso tarjolla olevat elämykset verkkokaupastamme.