Talvi

abisko1.jpg
 

Talvi antaa hienot mahdollisuudet retkeilyyn omanlaisine elämyksineen. Koe meri ja luonto talvisessa elementissä mukavassa seurassa.

Vaellukset

Järjestämme talviretkiä periaatteessa minne vain! Olemme "scoutanneet" valmiiksi mm. Saariselän ja Ruotsin Abiskon ja voimme viedä ryhmiä haluttuihin kohteisiin tarkoin suunnitellusti. Retket - etenkin talvioloissa - vaativat aina tarkan suunnittelun ja etukäteisvalmistelun. Katso tarjolla olevat vaellukset verkkokaupastamme.

Lumikenkäily ja liukulumikengät

Lumikenkäretkiä järjestämme Raahessa ja lähiympäristössä. Uutuutena nyt retket Lohenpyrstöstä. Lumikenkäilyä voi harrastaa melkein missä vaan ja lunta ei tarvitse paljoa olla. Muista myös että vuokraamme lumikenkiä. Lisäksi meiltä löytyy välineet uuteen liikkumistapaan talvella, liukulumikengät. Katso tarjolla olevat lumikenkäilyt verkkokaupastamme.

Kurssit

Kaipaatko oppia vaelluksille, johonkin tiettyyn lajiin tai "eräjormailuun" ? Katso tarjontamme täältä.

Fatbikeretket

Talvinen pyöräily ei ehkä kuullosta kovin mielenkiintoiselta, mutta lähdeppä kokeilemaan läskipyöriä retkillemme. Katso retket täältä.

Elämykset

Myös talvella on mahdollista järjestää yrityksille, yhdistyksille ja kaveriporukoille mukavaa tekemistä, esimerkiksi potkukelkkakilpailut ja talviolympialaiset. Katso tarjolla olevat elämykset verkkokaupastamme.